ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ BERRYS

Ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις, αρώματα, ξεχωριστά χαρμάνια και χαμογελαστούς ανθρώπους που έχουν πάθος για καλό καφέ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BERRYS

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, τα BERRY’S είναι συνώνυμα του καλού καφέ και του ποιοτικού σνακ!

keep scrolling

Όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν το πρώτο κατάστημα BERRY’S Coffee στο Καματερό άνοιξε τις πόρτες του και αμέσως ο κόσμος «μύρισε» καλό καφέ και γεύση!

Η κορυφαία ποιότητα, η σημασία στη λεπτομέρεια, η μεγάλη ποικιλία προϊόντων και η αγάπη για πραγματικά καλό καφέ δεν άργησαν να ξεχωρίσουν. Έτσι η οικογένεια των BERRY’S μεγάλωσε και πλέον έχει 14 καταστήματα σε όλη την Αττική, 1 κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αλυσίδα μας μεγαλώνει συνεχώς καταλαμβάνοντας ολοένα αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά της καφεστίασης και του γρήγορου γεύματος.

Μαζί όμως μεγαλώνει και η εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας. Γιατί στα Berry’s θέλουμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από καφέ. Θέλουμε να προσφέρουμε μια εμπειρία που όλοι θα θέλουν να ξαναζήσουν.

«Τα BERRYS έχουν κάτι από τη σπιρτάδα των μούρων.
Είναι εκλεκτά, ξεχωριστά και σε γεμίζουν απίστευτη ενέργεια!»

Λεωνίδας Φωτιάδης,
ιδρυτής των BERRYS

145 ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Τα BERRYS είναι μια μοναδική εμπειρία, γιατί δεν είναι μόνο καφέδες από εκλεκτές ποικιλίες. Είναι η εμπιστοσύνη ότι ο περιποιημένος και ποιοτικός καφές που δοκίμασες χθες θα είναι το ίδιο καλός και σήμερα και αύριο. Την ίδια στιγμή, είναι και μοναδικές επιλογές από ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές πρώτες ύλες.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ BERRYS FRANCHISE ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αν δίνεις σημασία στον καλό καφέ, θέλεις να προσφέρεις στους πελάτες σου ποιότητα στη σωστή τιμή, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, θα χαρούμε να συνεργαστούμε! Ανακάλυψε το BERRY'S Franchise Concept!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιλισίων 20
14564 Νέα Κηφισιά

T: 210 80 03 623
Ε: info@berrys.gr

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ