ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ BERRYS ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Η ψυχή των Berry’s είναι οι άνθρωποί της. Γι’ αυτό και δεν αναζητάμε απλώς συνεργάτες. Ψάχνουμε αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στους πελάτες τους:

καφέ υψηλής ποιότητας


απολαυστικές επιλογές σνακ


ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο franchise

Franchise

«Δεν είναι ποτέ μόνο ένας καφές. Είναι ο λόγος για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Δεν είναι ποτέ μόνο ένα σνακ. Είναι ο λόγος που θα συνεχίσεις με όρεξη το πρόγραμμά σου! Δεν είναι ποτέ μόνο ένα franchise. Είναι μια επένδυση που αξίζει».

Λεωνίδας Φωτιάδης,
ιδρυτής των BERRYS

ΘΕΛΕΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ BERRYS ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

keep scrolling

Έχουμε το πλέον ευέλικτο και ανθεκτικό μοντέλο franchise και όλα τα μέσα να στηρίξουμε το κάθε βήμα σου. Διεξάγουμε έρευνα αγοράς πριν από το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος, ώστε να προσφέρουμε σαφή εικόνα για τον ανταγωνισμό και να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει επαρκής ζήτηση. Ως franchisor ελέγχουμε συνεχώς την επιχειρηματική διαδικασία, μέσα από αξιόπιστες διαδικασίες που ελαχιστοποιούν λάθη ή παραλείψεις και διασφαλίζουν τη διατήρηση της ποιότητας της αλυσίδας των BERRY’S. Εμπιστεύσου την τεχνογνωσία των BERRY’S, με αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café. Να θυμάσαι... είμαστε μαζί σου! Όπως είμαστε μαζί με τους franchisees μας που στο σύνολό τους έχουν αποσβέσει την αρχική τους επένδυση και πολλοί ήδη επεκτείνονται! Γίνε και εσύ ένας από τους Franchisees μας και ανακάλυψε πώς μια συνεργασία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση εμπιστοσύνης.

Testi
monials

"Γνώριζα ήδη την ποιότητα του BERRY’S, έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, το 2018 και να πάρω το μέλλον στα χέρια μου. Πλέον έχω και δεύτερο κατάστημα!"

Νίκος Βερβερίδης, francisee
BERRYS Πετρούπολης

“Δεν θα κάναμε μόνοι μας ένα ανεξάρτητο κατάστημα. Παίζει ρόλο το brand και ο καφές που θα επιλέξεις. Πλέον όποιος βλέπει την ταμπέλα BERRY’S μας ξέρει. Έχουμε εξασφαλίσει το δικό μας το μέλλον και των παιδιών μας”.

Παναγιώτης Στασινόπουλος, franchisee
BERRYS Λιοσίων

“Όταν άνοιξα το κατάστημα, η στήριξη της εταιρείας ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό, έχω προτείνει το franchise του BERRY’S σε συγγενείς και φίλους. Είχα την κατάλληλη κατεύθυνση από έμπειρους ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά. Αφέθηκα στα χέρια τους, και το αποτέλεσμα με δικαίωσε”.

Χρήστος Καραμπασίδης, franchisee
BERRYS Θεσσαλονίκης

“Έβλεπα από νωρίς πως η επένδυση στο BERRY’S έχει μέλλον και αξία. H συνεργασία ήταν και είναι άψογη, σαν κρύσταλλο! Έχουμε “δέσει” πάρα πολύ και υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη”.

Λευτέρης Θωμάς, franchisee
BERRYS Κ. Αχαρναί

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΑ BERRYS

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ BERRYS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να αξιολογήσουμε μαζί τις προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Φόρμα Ενδιαφέροντος Franchise

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα BERRY’S! Δήλωσε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ξεκινήσουμε άμεσα τη συνεργασία μας.

    «Όταν ξεκίνησα τα BERRY’S δεν πίστευα ότι θα μεγάλωναν τόσο. Πίστευα όμως ότι όσο και αν μεγάλωναν, δεν θα έχαναν ποτέ σε ποιότητα, μεράκι και αγάπη για καλό καφέ. Αυτό θέλω να βλέπω στο βλέμμα όσων θέλουν να κάνουν το δικό τους BERRY’S. Την αγάπη και το μεράκι».

    Γίνε μέλος της οικογένειας των BERRYS
    Λεωνίδας Φωτιάδης