ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

Η ψυχή των Berry’s είναι οι άνθρωποί της. Γι’ αυτό και δεν αναζητάμε απλώς συνεργάτες. Ψάχνουμε αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στους πελάτες τους:

καφέ υψηλής ποιότητας

απολαυστικές επιλογές σνακ

ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο franchise

Franchise

«Δεν είναι ποτέ μόνο ένας καφές. Είναι ο λόγος για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Δεν είναι ποτέ μόνο ένα σνακ. Είναι ο λόγος που θα συνεχίσεις με όρεξη το πρόγραμμά σου! Δεν είναι ποτέ μόνο ένα franchise. Είναι μια επένδυση που αξίζει.»

Λεωνίδας Φωτιάδης,
ιδρυτής των

Θέλει πάθος για να μπεις στην αλυσίδα των και εμείς έχουμε και τον τρόπο!

keep scrolling

Έχουμε το πλέον ευέλικτο και ανθεκτικό μοντέλο franchise και όλα τα μέσα να στηρίξουμε το κάθε βήμα σου. Διεξάγουμε έρευνα αγοράς πριν από το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος, ώστε να προσφέρουμε σαφή εικόνα για τον ανταγωνισμό και να σιγουρευτούμε ότι υπάρχει επαρκής ζήτηση. Ως franchisor ελέγχουμε συνεχώς την επιχειρηματική διαδικασία, μέσα από αξιόπιστες διαδικασίες που ελαχιστοποιούν λάθη ή παραλείψεις και διασφαλίζουν τη διατήρηση της ποιότητας της αλυσίδας των BERRY’S. Εμπιστεύσου την τεχνογνωσία των BERRY’S, με αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café. Να θυμάσαι... είμαστε μαζί σου! Όπως είμαστε μαζί με τους franchisees μας που στο σύνολό τους έχουν αποσβέσει την αρχική τους επένδυση και πολλοί ήδη επεκτείνονται! Γίνε και εσύ ένας από τους Franchisees μας και ανακάλυψε πώς μια συνεργασία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση εμπιστοσύνης.

Testimonials

“Γνώριζα ήδη την ποιότητα του BERRY’S, έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, το 2018 και να πάρω το μέλλον στα χέρια μου. Πλέον έχω και δεύτερο κατάστημα!»

Νίκος Βερβερίδης, ιδιοκτήτης 2 καταστημάτων

“Γνώριζα ήδη την ποιότητα του BERRY’S, έτσι αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα, το 2018 και να πάρω το μέλλον στα χέρια μου. Πλέον έχω και δεύτερο κατάστημα!»

Νίκος Βερβερίδης, ιδιοκτήτης 2 καταστημάτων

Γιατί να επενδύσεις στα

Είναι μια κερδοφόρα πρόταση franchise από ένα δίκτυο που δεν σταματά να αναπτύσσεται.

Η εύρεση ακινήτου (40 έως 120 τ.μ.) φροντίζεται από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας, με γνώμονα την εμπορική χαρτογράφηση κάθε περιοχής για την καταλληλόλητα, την αποδοτικότητα και τη δυναμικότητα κάθε χώρου.

Έχει τη σιγουριά ενός εδραιωμένου brand που είναι ήδη καταξιωμένο, γνωρίζει την αγορά και τις νέες τάσεις.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον εργονομικό σχεδιασμό του καταστήματος και την αποκλειστική παροχή προϊόντων μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Έχει υψηλή κερδοφορία με ταχύτατη διείσδυση τόσο στην αγορά της καφεστίασης, όσο και του γρήγορου γεύματος.

Στηρίζουμε 100% τους νέους συνεργάτες Franchise στο ξεκίνημα τους με καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής Εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

Το μενού των BERRY’S προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης μέσης απόδειξης, υψηλότερων τζίρων και στοχεύει σε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Παρέχεται πιστοποιημένη εκπαίδευση προσωπικού, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών, σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζει την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματος.

Γίνεται έρευνα αγοράς και μελέτη επιβιωσιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

benefits

Το επόμενο
μπορεί να είναι δικό σου...

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να αξιολογήσουμε μαζί τις προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή που σε ενδιαφέρει.

Φόρμα Ενδιαφέροντος Franchise

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα BERRY’S! Δήλωσε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να ξεκινήσουμε άμεσα τη συνεργασία μας.

    «Όταν ξεκίνησα τα BERRY’S δεν πίστευα ότι θα μεγάλωναν τόσο. Πίστευα όμως ότι όσο και αν μεγάλωναν, δεν θα έχαναν ποτέ σε ποιότητα, μεράκι και αγάπη για καλό καφέ. Αυτό θέλω να βλέπω στο βλέμμα όσων θέλουν να κάνουν το δικό τους BERRY’S. Την αγάπη και το μεράκι.»

    Γίνε μέλος της οικογένειας των
    Λεωνίδας Φωτιάδης